Hentonic Keukens Adegem

De kraan die alles kan

Al eens nagedacht over een kokend-waterkraan?

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan nu ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje. 


Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en een reservoir in het kastje eronder.

Een Quooker bestaat uit twee delen: een kokendwaterkraan op het aanrecht en een reservoir eronder, waarin het water op 108°C bewaard wordt. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding. Als je kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in.


Wil je ook koel gefilterd en bruisend water uit je kraan halen? Dan komt er nog een reservoir bij: de Quooker CUBE. Lees hier meer over de CUBE.

Hoe werkt een Quooker?

Om het klimaat te sparen, moeten we allemaal een stapje terug doen. Minder consumeren, bewuste keuzes maken. En hoewel het misschien luxe voelt om kokend, koel bruisend of gefilterd water uit de kraan te tappen, is een Quooker juist een verstandige aanschaf. Want met een Quooker in de keuken, bespaar je water en energie. 

Quooker Flex

Een duurzame keuze

Meer weten?

" kom het gewoon eens proberen"

Ik demonstreer je met alle plezier hoe de kraan werk en wat de mogelijkheden zijn.

Samen bekijken we welk model en mogelijke opties voor jouw gebruik in jouw keuken de beste oplossing is.

Zo maak je de beste keuze met het beste advies!


Tot binnenkort!


Tom